Från noll till hundra och tvärtom

Ibland händer det.

Kategori: Livet

De här dagarna har varit händelserika, must say:
 
- Min fina vän fick en bebis. Och jag fick hålla i honom när han endast var 20 timmar gammal. Kärlek.
- En annan vän har fyllt år vilket vi, Kungen och jag, firade tillsammans med henne på Koh Pangang. Avlut med drinkar högst upp i Skrapan. Sängdags ca 5:00 på söndag morgon.
- Kampanj genomfördes, de lokala glänste.
- Tysklandsbesök gick bra, de lokala glänste.
- Myndighetsbesök är avklarade, de lokala glänste.
- En härlig resa till Österrike med min ömma moder är nästan spikad.
- En långresa med jämtinnan i vår är under planering.
- Fem träningspass är inbokade under kommande två veckor.
- Författarkursen är i full gång och jag har redan skrivit hela två kapitel på en kommande roman.
- Kungen har skrivit två prov med utmärkta resultat.
- Fars dag har firats på distans.
- Ett ack så viktigt besök har bokats in i början av december.
 
Just nu är allt bra i mitt liv. Kära november, jag visste att jag kunde lita på dig.
 

Sköna november, välkommen.

Kategori: Livet

Oktober är äntligen över. Så skönt. Härmed är det således slut för i år vad gäller hysteriskt hotellnattsleverne. Inga monsterkörningar ligger längre bokade i kalendern. De är alla avklarade. Och deadline är över. Jag höll den. Har gjort ett bra jobb. Och kan nu se fram emot en förvisso intensiv men ack så mycket mer lugn tillvaro. För under kommande veckor vankas främst dagsturer. Oannonserade besök. Ett och annat möte med lokala myndigheter. Inte värre än så. Det känns nästan som semester.
  
De senaste veckorna har överlag varit riktigt bra. Förra helgen förärade min mor oss med ett besök. Födelsedagar firades. På eminenta Grill. Harmoniexpo besöktes med själslig ro utöver det vanliga som följd. En helg med mys helt enkelt. Som alltid när min kära mamma är här. Hon är helt enkelt underbar. Jag älskar henne.
 
Den här helgen har vi spenderat i staden som vi tidigare kallade vår. Hos Konungamodern. Har ägnat mig åt ett på gränsen till oanständigt intag av fikabröd. Vilket kommer att resultera i flera veckor av avhållsamhet. Godis är från och med nu bannlyst i vårt hus. Istället kommer jag att satsa på mysiga kvällar med rykande varmt och gott thé inhandlat i Visby. Levande ljus. Och en hel del skrivande. Det passar perfekt in med Kungens pluggeri. Jag ser verkligen fram emot en riktigt vardag här hemma.
 
Först ska bara morgondagens invigning avklaras. Samt helgens kampanj genomföras. Men sen, då blir det lugnt. På riktigt.