Från noll till hundra och tvärtom

Måndag morgon.

Kategori: Livet

Måndag morgon och regn. Inte alls i linje med den sköna helg som precis har passerat. För den har varit ljuvlig.
 
Middagen i lördags var kanon. Vilken inleddes med bubbel och snittar, ackompanjerade av för inredningsstilen tidstypisk musik. Därefter följde en gourmetmiddag med fransyska, ugnsgrönsaker och vin. Dinerandet avslutades med äppelpaj med glass. Mycket trevligt. Många glada skratt och en hel del intressanta debatter. Ungefär som det brukar vara när vi ses. Den nya lägenheten var jättefin. Om än hissen kanske i minsta laget för min smak. Någon timme efter midnatt rullade vi nöjda och belåtna hem med tunnelbanan, Kungen och jag. En riktigt bra kväll.
 
Igår njöt vi av en dag i hemmets lugna vrå. Tog en långpromenad i reservatet. Det märks sannerligen att hösten är i antågande. Luften är fräsch att andas. Löven börjar så sakteliga att bli gula. Eller röda. Jag gillar den här årstiden. Den är vacker. Och det är mysigt att få murra in sig lite i tjockare tröjor samt med tända ljus och filtar i soffan. Kvällen fylldes av matlagning, tvätt och lite spa. Det var dags att ta tag i både manikyr och pedikyr. Efter nästan en timme i telefon med min fina vän från staden som jag under förra året kallade min, bäddade vi rent i sängen och kröp sedan ner i densamma.
 
Den här helgen har bjudit på en perfekt mix av lugn och socialiserande. Precis vad jag behövde. För veckan som väntar kommer att bli tung. Speciellt på onsdag. Jag har nu påbörjat min uppladdning. Kommer att vara synnerligen redo när det är dags. Det kommer att gå bra. Eller, som en vis kvinna brukar säga, det går när det går dåligt också.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: